SONIA THE BEST 4 EVER
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
SONIA THE BEST 4 EVER

~ BIEN VENIDO EN ESTO FORUMO DEDICADO A TODOS CHICOS DE EL MUNDO ! AQUI ES TODO QUE TE ENTERESA Y ACHI VAS A TENER PARTE DE NUEVAS INFORMARTION DE LA BANDA, ACTORES O CANTARES CUAL TE GUSTA ~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Chris spune: "A sosit timpul sa ma maturizez"

In jos 
AutorMesaj
SONIA THE BEST
Admin
SONIA THE BEST

Data de înscriere : 28/12/2008
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

Chris spune: "A sosit timpul sa ma maturizez" Empty
MesajSubiect: Chris spune: "A sosit timpul sa ma maturizez"   Chris spune: "A sosit timpul sa ma maturizez" Icon_minitimeLun Ian 12, 2009 9:54 pm

Asa incepe declaratia publicata de Christian Chavez pe site-ul oficial al trupei mexicane RBD. "A sosit timpul sa ma maturizez atat ca om, cat si ca artist. Cred ca dragostea este cel mai pur sentiment in aceasta lume plina de singuratate. Este foarte important sa ai pe cineva alaturi care sa te inteleaga si sa te sustina la greu. Apreciez mai mult dragostea decat faima. Nu vreau sa mai mint din cauza fricii. Iubesc ceea ce fac, iar trupa inseamna viata si pasiunea mea. Imi pare rau ca nu i-am anuntat pe fani mai devreme. Din fericire, sunt sigur ca ei vor putea trece peste acest aspect al vietii mele. Nu cred ca este un defect si nu voi mai nega vreodata ceea ce sunt", a declarat Christian Chavez de la RBD. De la lansare si pana in prezent, trupa RBD a vandut peste 9.5 milioane de albume in toata lumea.
Sus In jos
https://sonia-rock-star.forumgratuit.ro

Chris spune: "A sosit timpul sa ma maturizez"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Spune ce rochie de mireasă ţi-ar plăcea să poarte Diana Dumitrescu!
» Maite: "Nu ma compar cu Britney Spears sau Lindsay Lohan"
» "Rebelde" printre cele mai cautate staruri pe internet
» "Celestial" primeste Discul de Platina in Chile
» RBD sunt nominalizati la premiile "Lo Nuestro 2007"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SONIA THE BEST 4 EVER :: Prima categorie :: CHRISTIAN CHAVEZ-
Mergi direct la: