SONIA THE BEST 4 EVER
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
SONIA THE BEST 4 EVER

~ BIEN VENIDO EN ESTO FORUMO DEDICADO A TODOS CHICOS DE EL MUNDO ! AQUI ES TODO QUE TE ENTERESA Y ACHI VAS A TENER PARTE DE NUEVAS INFORMARTION DE LA BANDA, ACTORES O CANTARES CUAL TE GUSTA ~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Christopher Uckerman neaga zvonurile conform carora ar avea o relatie amoroasa cu Belinda

In jos 
AutorMesaj
SONIA THE BEST
Admin
SONIA THE BEST

Data de înscriere : 28/12/2008
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

Christopher Uckerman neaga zvonurile conform carora ar avea o relatie amoroasa cu Belinda Empty
MesajSubiect: Christopher Uckerman neaga zvonurile conform carora ar avea o relatie amoroasa cu Belinda   Christopher Uckerman neaga zvonurile conform carora ar avea o relatie amoroasa cu Belinda Icon_minitimeLun Ian 12, 2009 11:07 pm

Aceste zvonuri au aparut in urma fotografiilor care le-au fost facute, unde cei doi pareau sa aiba o atitudine foarte afectuoasa: ”Este adevarat ca am fost sa cinam, dar suntem doar prieteni. Ea este o persoanã la care tin mult, o cunosc de multi ani si ne-am imprietenit”, a declarat actorul ºi vedeta din grupul RBD. Christopher a mai adaugat ca nu este pregatit sa se implice intr-o relatie: ”Nu avem nimic de ascuns. Ea este foarte frumoasa, are o voce extraordinara si este o persoana minunata. Belinda este o prietena foarte buna, dar pentru mine acum nu este momentul sa am o relatie pentru ca lucrez foarte mult”, a marturisit interpretul lui Diego. Adevaratele fane ale lui Christopher pot fi liniºtite pentru ca acesta a accentuat faptul ca nu are timp pentru a-si gasi partenera visurilor lui.
Sus In jos
https://sonia-rock-star.forumgratuit.ro

Christopher Uckerman neaga zvonurile conform carora ar avea o relatie amoroasa cu Belinda
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Biografie RBD
» Alista carrera Christopher Uckermann como solista

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SONIA THE BEST 4 EVER :: Prima categorie :: CHRISTOPHER UCKERMANN-
Mergi direct la: