SONIA THE BEST 4 EVER
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
SONIA THE BEST 4 EVER

~ BIEN VENIDO EN ESTO FORUMO DEDICADO A TODOS CHICOS DE EL MUNDO ! AQUI ES TODO QUE TE ENTERESA Y ACHI VAS A TENER PARTE DE NUEVAS INFORMARTION DE LA BANDA, ACTORES O CANTARES CUAL TE GUSTA ~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

DESPRE TINE...

In jos 
AutorMesaj
SONIA THE BEST
Admin
SONIA THE BEST

Data de înscriere : 28/12/2008
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

DESPRE TINE... Empty
MesajSubiect: DESPRE TINE...   DESPRE TINE... Icon_minitimeDum Ian 04, 2009 8:25 pm

Ma numesc SONIA, am 14 ani, sunt din Romania judetul Satu Mare, imi place foarte mult sa dansez, sa cant, sa fac modeling, Si sa ma distrez cu prietenii. Imi place de : RBD, BLAXY GIRLS, AVRIL LAVIGNE, WILLIAM LEVY, ANA PATRICIA ROJO, BRITNEY SPIRS, HANNA MONTANA - MILEY CYRUS, SHAKIRA, ADELA POPESCU, DIANA DUMITRESCU, DANA HAUER, NICOLETA LUCIU SI FOARTE MULTI ALTI...Daca vreti sa ma contactati dati add pe sonia_baby_blue sau pe sonia_pustoaika_sweet...Poza nu mai pun ca o vedeti in avatar de la forum. Va astept cu bratele deschise sa vorbim, si nu uitati sa imi spuneti de unde aveti id-ul meu ca altfel va dau ignore. Va poop doolce bye
Sus In jos
https://sonia-rock-star.forumgratuit.ro

DESPRE TINE...
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ~ Despre Celia ~
» Despre Avril Lavigne
» Discuti despre trupa RBD
» Despre Cuidado con el angel
» Despre Adela Popescu