SONIA THE BEST 4 EVER
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
SONIA THE BEST 4 EVER

~ BIEN VENIDO EN ESTO FORUMO DEDICADO A TODOS CHICOS DE EL MUNDO ! AQUI ES TODO QUE TE ENTERESA Y ACHI VAS A TENER PARTE DE NUEVAS INFORMARTION DE LA BANDA, ACTORES O CANTARES CUAL TE GUSTA ~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Maite a refuzat sa pozeze nud

In jos 
AutorMesaj
SONIA THE BEST
Admin
SONIA THE BEST

Data de înscriere : 28/12/2008
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

Maite a refuzat sa pozeze nud Empty
MesajSubiect: Maite a refuzat sa pozeze nud   Maite a refuzat sa pozeze nud Icon_minitimeLun Ian 12, 2009 9:19 pm

Maite Perroni, membra a trupei RBD, a refuzat in urma cu cateva zile sa pozeze nud intr-o revista pentru barbati cu raspandire internationala, desi i s-a facut o oferta de milioane. Cantareata nu a vrut sa dezvaluie exact despre ce suma era vorba, dar a declarat ca banii pe care i-ar fi primit daca accepta nu-i castiga din concerte si din vanzarile albumelor RBD. Cu toate astea, a decis sa refuze.

Nu vreau sa spun ca nu voi face asta niciodata, dar acum, in acest moment nu vreau sa ma dezbrac. Cred ca nu este cazul. Cred ca ar fi o ofensa pentru familia mea. Nu-mi doresc sa-i supar. Cea mai indrazneata chestie pe care am facut-o a fost un pictorial sexy, dar deocamdata vreau sa mai las loc si imaginatiei, a spus Maite Perroni.
Sus In jos
https://sonia-rock-star.forumgratuit.ro

Maite a refuzat sa pozeze nud
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Mensajes por Maite Perroni
» maite perroni
» Maite en cadenas de amargura
» Maite nuestra sensualidad y ternura...
» Poze cu sexy cu Maite

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
SONIA THE BEST 4 EVER :: Prima categorie :: MAITE PERRONI BEORIQUI-
Mergi direct la: