SONIA THE BEST 4 EVER
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
SONIA THE BEST 4 EVER

~ BIEN VENIDO EN ESTO FORUMO DEDICADO A TODOS CHICOS DE EL MUNDO ! AQUI ES TODO QUE TE ENTERESA Y ACHI VAS A TENER PARTE DE NUEVAS INFORMARTION DE LA BANDA, ACTORES O CANTARES CUAL TE GUSTA ~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Adela Popescu a jucat la ruletă la Las Vegas în vacanţa de Sărbători

In jos 
AutorMesaj
SONIA THE BEST
Admin
SONIA THE BEST

Data de înscriere : 28/12/2008
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

Adela Popescu a jucat la ruletă la Las Vegas în vacanţa de Sărbători Empty
MesajSubiect: Adela Popescu a jucat la ruletă la Las Vegas în vacanţa de Sărbători   Adela Popescu a jucat la ruletă la Las Vegas în vacanţa de Sărbători Icon_minitimeMar Ian 20, 2009 4:45 pm

Adela Popescu a petrecut vacanţa de sărbători împreună cu iubitul ei, Marius Kalmar şi cu un grup de prieteni, la New York şi Las Vegas, unde s-au distrat timp de 2 săptămâni.
Vedeta ACASĂ a jucat pentru prima oara la ruletă şi a şi câştigat spre surprinderea ei: ”Mai mult la insistenţele prietenilor am jucat şi eu, mi-au spus că daca am ajuns în Vegas şi nu joc la ruletă înseamnă că am fost degeaba acolo. Am mizat pe un număr şi acela a ieşit aşa că am câştigat 700 de dolari, bani pe care i-am “investit” în haine. Norocul începatorului”, spune amuzată Adela.

În plin deşert, în Las Vegas, protagonista din “Îngeraşii” a fost uimită de hotelurile impunătoare, fiecare cu specificul lui. “În hotelul în care am locuit erau nişte acvarii imense cu peşti exotici. Am stat ore în şir şi i-am privit, m-au relaxat. În Vegas fiecare hotel avea o particularitate. De exemplu, hotelul de lângă noi avea în centru o grădină botanică în toată regula".

Adela nu a putut rata spectacolele din Vegas: “Am fost la câteva spectacole ale companiei Cirque du Soleil, la David Copperfield, la Chris Angel, am văzut “Mary Poppins”, “Fantoma de la operă”. Eu şi Marius ne-am propus ca în fiecare seară să vedem câte un spectacol”, povesteşte vedeta ACASĂ.

Adela a petrecut noaptea dintre ani în New York, la restaurantul hotelului, unde s-a întâlnit şi cu Andreea Esca şi familia ei: “Era plin de oameni, toată lumea era veselă, am cântat, ne-am urat “La mulţi ani” la miezul nopţii. În jurul meu se vorbeau toate limbile pământului. A fost un Revelion universal”, a adăugat Adela.

Protagonista din “Îngeraşii” a petrecut o săptămână de vis la New York, oraşul de care este îndrăgostită.” Am mers pentru a treia oară la New York şi de fiecare dată mă bucur ca un copil”, mărturiseşte actriţa. ”Ambele oraşe sunt sclipitoare şi pline de viaţă, dar eu ştiu sigur că nu m-aş muta niciodată acolo pentru că nu aş putea pleca din România. Mă leagă prea multe lucruri de casă, sunt dependentă sentimental de familia şi de prietenii mei din ţară”, mărtusiseşte Adela.

După ce şi-a încărcat bateriile la New York şi Las Vegas, Adela Popescu s-a întors pe platourile de filmare de la ’’Îngeraşii’’, pregătită să se amuze din nou de năzbâtiile celor 3 micuţi îngeraşi.
Sus In jos
https://sonia-rock-star.forumgratuit.ro

Adela Popescu a jucat la ruletă la Las Vegas în vacanţa de Sărbători
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Despre Adela Popescu
» Adela Popescu conduce un SUV nou
» O detroneaza pe Adela Popescu
» Adela Popescu si Jennifer Dumitrascu
» Adela Popescu si Ioan Isaiu