SONIA THE BEST 4 EVER
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
SONIA THE BEST 4 EVER

~ BIEN VENIDO EN ESTO FORUMO DEDICADO A TODOS CHICOS DE EL MUNDO ! AQUI ES TODO QUE TE ENTERESA Y ACHI VAS A TENER PARTE DE NUEVAS INFORMARTION DE LA BANDA, ACTORES O CANTARES CUAL TE GUSTA ~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Adela Popescu conduce un SUV nou

In jos 
AutorMesaj
SONIA THE BEST
Admin
SONIA THE BEST

Data de înscriere : 28/12/2008
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

Adela Popescu conduce un SUV nou Empty
MesajSubiect: Adela Popescu conduce un SUV nou   Adela Popescu conduce un SUV nou Icon_minitimeSam Ian 10, 2009 6:51 pm

Adela Popescu, protagonista comediei romantice , difuzată de Acasă, de luni până vineri, de la ora 19.30, are o nouă maşină, un Opel Antara.
Primul drum lung pe care vedeta l-a făcut la volanul acestui SUV Opel, a fost în urmă cu o săptămână, având o destinaţie dragă ei: casa părintească de la Şuşani. După ceremonia de botez a Luanei, fetiţa de două luni a fratelui ei, Călin, Adela i-a dus acasă pe părinţii ei cu noua sa maşină.
"Îmi plac maşinile care îmi oferă siguranţă. Chiar dacă sunt din ce în ce mai pasionată de condus, nu elimin din calcul siguranţa. Maşina pe care o conduc este o maşină puternică, care dispune de o gamă largă de opţiuni de siguranţă de ultimă oră", a declarat Adela.
Vedeta Acasă se simte cu atât mai bine la bordul maşinii, cu cât petrece foarte mult timp în ea, pe drumul Bucureşti - Buftea.
"De când am noua maşină, un Opel Antara, drumul mi se pare o plăcere şi nici nu-mi dau seama când ajung la Buftea. Îmi place mult să conduc, maşina îţi oferă independenţă, devine indispensabilă şi, tocmai pentru că petreci foarte mult timp în ea, este foarte important să-ţi ofere tot confortul necesar", a adăugat Adela.

Adela Popescu conduce un SUV nou Adela-10
Sus In jos
https://sonia-rock-star.forumgratuit.ro

Adela Popescu conduce un SUV nou
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» O detroneaza pe Adela Popescu
» Despre Adela Popescu
» Adela Popescu si Ioan Isaiu
» Ce face Adela Popescu ca să se menţină în top