SONIA THE BEST 4 EVER
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
SONIA THE BEST 4 EVER

~ BIEN VENIDO EN ESTO FORUMO DEDICADO A TODOS CHICOS DE EL MUNDO ! AQUI ES TODO QUE TE ENTERESA Y ACHI VAS A TENER PARTE DE NUEVAS INFORMARTION DE LA BANDA, ACTORES O CANTARES CUAL TE GUSTA ~

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Ce face Adela Popescu ca să se menţină în top

In jos 
AutorMesaj
SONIA THE BEST
Admin
SONIA THE BEST

Data de înscriere : 28/12/2008
Varsta : 28
Localizare : Satu Mare

Ce face Adela Popescu ca să se menţină în top Empty
MesajSubiect: Ce face Adela Popescu ca să se menţină în top   Ce face Adela Popescu ca să se menţină în top Icon_minitimeSam Ian 10, 2009 6:45 pm

Filmările la telenovela „Îngeraşii” se desfăşoară de dimineaţă până seara, astfel că, Adelei Popescu îi rămâne puţin timp pentru ea.

Totuşi, modul în care arată este important pentru vedetă. Ca să îşi păstreze frumuseţea, Adela şi-a făcut un program. E atentă la ce mănâncă, îşi îngrijeşte tenul zi de zi, face mişcare şi se odihneşte. „Eu cred că o femeie, ca să arate bine, trebuie, înainte de toate, să ducă un mod de viaţă echilibrat. Asta înseamnă să fie atentă ce mănâncă, să se odihnească, să aibă grijă de tenul, dar şi de mintea ei, să citească, să facă mişcare. Toate acestea corelate aduc echilibru, interior şi exterior.
Când nu filmez, în weekend, nu mă machiez. În rest, sunt adepta tratamentelor faciale, merg la manichiură, la masaj, respect cu sfinţenie regulile demachierii tenului. Cea mai mare grijă o am însă de părul meu, care este supus zilnic unei adevărate torturi. Aşa că, de 2 ori pe săptămână, îi aplic o mască din ulei de ricin, vitamina A şi ulei de măsline cu care stau pe cap o noapte întreagă“, declară Adela pe site-ul acasă.
Sus In jos
https://sonia-rock-star.forumgratuit.ro

Ce face Adela Popescu ca să se menţină în top
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Despre Adela Popescu
» Adela Popescu conduce un SUV nou
» O detroneaza pe Adela Popescu
» Adela Popescu si Jennifer Dumitrascu
» Adela Popescu si Ioan Isaiu